Friday, June 1, 2007

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΝΕΤ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ...

Σήμερα το μεσημέρι στο Δελτίο Ειδήσεων της ΝΕΤ, ένας δημοσιογράφος έθιξε το συγκεκριμένο θέμα και τη "δυναμική" που έχει αναπτυχθεί μέσα από τα blogs. Μάλιστα ενημερώθηκε ο Υπουργός Υγείας κ. Αβραμόπουλος, ο οποίος και έκανε δηλώσεις επί του θέματος...ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ...Μόνο όταν μπεις στο χορό, χορεύεις! Αλλά τότε, δυστυχώς, είναι αργά...

ΚΡΑΥΓΗΗΗΗΗΗΗΗΗ...



Η Αμαλία άφησε την τελευταία της πνοή την Παρασκευή 25 Μαϊου 2007. Ήταν μόλις 30 ετών.Πριν φύγει, πρόλαβε να καταγράψει την εμπειρία της και να τη μοιραστεί μαζί μας μέσα από το διαδικτυακό της ημερολόγιο. Στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://fakellaki.blogspot.com/, η νεαρή φιλόλογος κατήγγειλε επώνυμα τους γιατρούς που αναγκάστηκε να δωροδοκήσει, επαινώντας παράλληλα εκείνους που επέλεξαν να τιμήσουν τον Ορκο του Ιπποκράτη. Η μαρτυρία της συγκίνησε χιλιάδες ανθρώπους, που της στάθηκαν συμπαραστάτες στον άνισο αγώνα της μέχρι το τέλος.
Για συμμετοχή στη διαμαρτυρία επισκεφθείτε τη διεύθυνση όπου bloggers στηρίζουν την κινητοποίηση, http://giatinamalia-blog.blogspot.com/.

Είναι πολύ σημαντικό στις μέρες μας να ακούγονται αυτές οι φωνές. Να ενώνονται με τις δικές μας και από ψίθυροι να γίνονται κραυγές.