Sunday, May 3, 2009

ΑΣΥΝΑΡΤΗΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ...


Σε λίγο η μύγα δεν θα βουίζει πετώντας χαρούμενα, οι τοίχοι θα χάσουν το νόημά τους, το γελοίο μικρό καλοριφέρ θα ξεκινήσει ένα νέο ταξίδι στο χαμένο σύμπαν του μικρόκοσμου. Τα μολύβια, αφού θα έχουν μαζοποιηθεί εξαιτίας του άγχους, θα τερματίζουν εδώ την διάσταση που χαρακτηρίζει την ιστορική πρόοδο του τεχνολογικού πολιτισμού. Το καρό πουκάμισο μαζί με το μπλε νερό, θα ενωθούν με τα δεσμά του γάμου, διαπλατείνονας τους πνευματικούς ορίζοντες της μικρής, άψυχης αγελάδας.

Και μην ξεχνάτε ότι τα αντισυληπτικά δεν μπορούν να καταπολεμήσουν την ανεργία, αφού δεν έχουν τα κατάλληλα γυμνασμένα πόδια. Όμοια, ένα καλτσόν έχει ιδιαίτερη σημασία, όταν τα όριά του φτάνουν εκεί που αρχίζει η στάχτη. Και στο κάτω κάτω τι ρόλο έχει ένας γύρος με πίτα και σάλτσα - μουστάρδα στην διαμόρφωση της προσωπικότητας ενός πιτσιλωτού τρυποκάρυδου; Η απάντηση είναι μία. Η προβολή ενός τέρατος σε έναν άξονα, αυτή είναι η απάντηση. Και με ρωτάς, γιατί η ζωή έχει πάψει να τρώει τηγανητά μανιτάρια. Έχουν χοληστερίνη, είπε η μαμά που δεν ενδιαφέρεται για την γεωλογική ωρίμανση του πλανήτη Άρη.

Και αν θέλετε να σας μιλήσω για την αμερικανική ιδιοφυία, σίγουρα συνδυάζεται με τα χάμπουργκερ χωρίς κρεμμύδι. Αν ένα συνδετηράκι άφηνε γένια, τότε δεν θα έξινε τις παλιές πληγές που δημιούργησε ο πόλεμος του Κόλπου. Στο ίδιο αποτέλεσμα θα φτάναμε αν παίρναμε ταξί. Γι' αυτό, σταμάτα να καπνίζεις μαριχουάνα όταν κοιμάσαι κάτω από το κρεβάτι της τουαλέτας...