Thursday, June 21, 2007

ΠΛΑΚΩΣΕ ΖΕΣΤΗ ΣΤΟ ΒΟΡΡΑ ΚΑΙ Ο PROPHET "KAIEI"

  • Είναι κάτι τέτοια βράδια που από τη ζέστη αφρίζω σαν αναβράζον δισκίο. Νιώθω να ξεφλουδίζομαι και να σκάω μύτη με το καινούριο μου πλέον δέρμα. Θα 'δινα τα πάντα κάτι τέτοιες στιγμές να είμαι κάτω από μία μάνικα, καθώς όγκοι νερού θα δροσίζουν και θα περιλούζουν όλο μου το κορμί. Ή να βρίσκομαι σε κάποια εξωτική παραλία, φορώντας χαβανέζικο πουκάμισο, να ακούγεται στο βάθος το cd να παίζει repeat το "could you be love" του Bob κι εγώ να πίνω καϊπιρίνιες και να καπνίζω πούρα. Θέλετε να σας πάρω μαζί μου;
  • Σήμερα 21 Ιουνίου έχουμε την μεγαλύτερη μέρα του έτους, κάτι που κάνει ακόμα πιο απελπιστική την κατάσταση με τη ζέστη! Επίσης, νομίζω ότι σήμερα είναι και η παγκόσμια μέρα μουσικής. Γι' αυτό θα κλείσω το άρθρο με πέντε αγαπημένες επιλογές τραγουδιών:
  1. Βγες στο μπαλκόνι να δεις --> Ηλίας Μακρίδης
  2. Senior --> Πύξ Λάξ
  3. Αιρετικό --> Γιάννης Αγγελάκας
  4. Βαριά ποτά βαριά τσιγάρα --> Δημήτρης Ζερβουδάκης
  5. Πιες --> Σωκράτης Μάλαμας
Δύσκολη υπόθεση η επιβίωση το καλοκαίρι...





9 comments:

Σοφία said...

Θα ήθελα πάρα πολύ να λιώνω από τη ζέστη. Αλλάζουμε;

prophet81 said...

@ σοφία το θέμα είναι που σε βρίσκει κάθε φορά η ζέστη. Αν σε βρίσκει στην παραλία, κάτι γίνεται, αν σε βρίσκει όμως στη δουλειά, τότε δεν παλεύεται με τίποτα. Αν μάλιστα έχει χαλάσει και το κλιματιστικό, τότε η κόλαση δεν πιάνει μία μπροστά σε αυτό που ζούμε!

Σοφία said...

Σωστό κι αυτό, αλλά είμαι απελπισμένη. Και στη δουλειά ακόμα, και με κλιματιστικό χαλασμένο, πάλι ζέστη θα προτιμούσα...

Το οποίο εσένα δεν σε βοηθάει, αλλά αν μπορούσα να σου στείλω λίγο βοριαδάκι, θα το έκανα ευχαρίστως ;-)

Nobody said...

Εμείς οι Έλληνες νομίζω δεν μπορούμε χωρίς τον ήλιο και τη ζέστη. Έζησα 8 χρόνια στην Αγγλία. Πάντα κάτι μου έφταιγε και είχα συχνά ένα αίσθημα μελαγχολίας.
Κάτω από τον ήλιο, δε σου μένει κανένα περιθώριο για μελαγχολίες.
σοφία γύρνα πίσω.
Έλα να πάρεις χρώμα και θα βρεις και δουλειά.
Προφήτη καλά μπάνια

Dream_Rider said...

Όπως θα έχεις καταλάβει μάλλον, στη ζέστη υπάρχουν και χειρότερα! Αλλά, τί θα ήταν το καλοκαίρι χωρίς αυτήν; Προσωπικά, μ'αρέσεις τρελά που μπορώ μετά τη δουλειά, ό,τι κι αν έχει γίνει, να πηγαίνω απευθείας στην παραλία και να ξεχνιέμαι.. Και χωρίς πούρα (για το κοκταίηλ ρυθμίζεται!)

Αλλιώς: "Summer in the city - Jo Cocker"

prophet81 said...

@σοφία το κρύο αντιμετωπίζεται, η ζέστη όμως όχι. Αν μπορείς να στείλεις μισό κιλό βοριαδάκι θα σου είμαι υπόχρεος!
Άντε κλείσε εισητήρια για Ελλάδα...

@nobody όντως χωρίς τη ζέστη δεν μπορούμε να ζήσουμε. Εδώ το χειμώνα που ρίχνει μερικές βροχές οι περισσότεροι έχουν τα ψυχολογικά τους και παθαίνουν κατάθλιψη!Ευχαριστώ
Καλά μπάνια και σε σένα...

prophet81 said...

@dream_rider όντως το μπάνιο στην θάλασσα μετά τη δουλειά είναι βάλσαμο. Μία βουτιά είναι ικανή να σε αδειάσει ψυχικά και σωματικά, αλλά και να σε κάνει να αισθανθείς πιο πλήρης από ποτέ!
Άντε καλά μας μπάνια...

Σοφία said...

Προσωπικά δεν με χαλάει ο καιρός της Αγγλίας τον υπόλοιπο χρόνο, μόνο κάτι καλοκαίρια σαν το φετεινό ζοχαδιάζομαι. Ο κρύος καιρός σίγουρα αντιμετωπίζεται, αλλά και να φοράς μπότες και κασκώλ τέλη Ιουνίου, δεν είναι ό,τι καλύτερο.

Nobody, δεν θέλω χρώμα! Έχω ασπρίσει πολύ από τότε που ήρθα στην Αγγλία και γουστάρω τρελά :-)

prophet81 said...

@σοφία έλα να παίξουμε ηλιοπόλεμο και να φτιάξουμε κανέναν ηλιάνθρωπο από ζέστη!!! Λιώνουμε σαν χιόνι σου λέεεεεωωωωωωω...
Από τον καιρό είσαι τόσο άσπρη και
'γώ τόσο καιρό που νόμιζα ότι ήταν ασπρόμαυρη η φωτογραφία σου!!!
Πολλά φιλιά στα μούτρα...