Tuesday, October 2, 2007

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ...ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ...

Το Σάββατο 29/09/07 έγιναν με μεγάλη επισημότητα τα εγκαίνια ενός νέου και αρκετά φιλόδοξου ραδιοφωνικού σταθμού στην πόλη της Αλεξανδρούπολης. Το όνομά του "ΠΟΛΙΣ". Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη και από όλα τα κοινωνικά στρώματα. Φυσικά από τους διαδρόμους του σταθμού παρέλασαν τα σπουδαιότερα ονόματα της πόλης, τόσο από το χώρο της πολιτικής, της ενημέρωσης όσο και των επιχειρήσεων. Κάπου εκεί βρισκόμουν και 'γώ, λίγο αντιεμπορικός, με ένα ποτήρι ουίσκι στο χέρι. Χάιδεψα λίγο το μικρόφωνο από τις 11 μέχρι τις 12 το βράδυ και ανανέωσα το ραντεβού για κάθε Τρίτη και Πέμπτη από τις 11:00 μέχρι τη 1:00 τα ξημερώματα. Μαζί θα αποχαιρετούμε τη μέρα και μετά τις 12 θα δίνουμε τη σκυτάλη στην επόμενη, με την ελπίδα να είναι ακόμα καλύτερη. Όλα αυτά βέβαια θα συνοδεύονται από μουσική. Όχι, στην δικιά μου τουλάχιστον εκπομπή δεν θα ακούσετε Πέγκυ Ζήνα, ούτε Μακρόπουλο (αν και μ' αρέσει)! Εμείς θα περιπλανηθούμε σε μουσικές που ταξιδεύουν και μιλάνε κατευθείαν στην καρδιά μας. Θα ψαρέψουμε φωνές δυνατές και καθαρές μέσα από το βάθος του πηγαδιού της ελληνικής μουσικής σκηνής. Μαζί θα κάνουμε την μουσική συντηρητική μας επανάσταση! Παρέα με τον Μάλαμα, τον Θανάση Παπακωνσταντίνου, την Μελίνα Κανά, την Λιζέτα Καλημέρη, τον Χαρούλη και πολλούς άλλους. Απαραίτητο εφόδιο αποτελεί πάντα ένα ποτήρι κρασί και φυσικά η ανάλογη διάθεση. Στις εκπομπές που έκανα όλα αυτά τα χρόνια σπάνια έβαζα ονόματα και τίτλους αλλά τώρα έκανα μια εξαίρεση..."ΙΣΤΟΡΙΕΣ"...Ελπίζω το όνομα της εκπομπής να άρεσε και σε σας όσο και σε μένα. Ιστορίες, λοιπόν, γιατί κάθε τραγούδι κρύβει μία ιστορία...

Ελάτε μέσα από τους 102,6 fm και την ιστοσελίδα www.polisradio.gr να διηγηθούμε τις δικές μας ιστορίες, που ίσως κάποια στιγμή να γίνουν και αυτές με τη σειρά τους τραγούδια...


Σας περιμένω απόψε :)

18 comments:

Anonymous said...

πολύ ωραίο το blog σου Δημητράκη!
να απο πόυ έχεις τους ακροατές απο Κρήτη το διάβασαν. τα λέμε αύριο....Βάλια

Nobody said...

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.
Κρίμα που δεν θα μπορέσω να σε απολαύσω από Κύπρο. Δυστυχώς δεν έχω ίντερνετ στο σπίτι για να σε ακούσω από εκεί.
Είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά.

prophet81 said...

@anonymous, καλημέρα Βάλια μου. Σ' ευχαριστώ πολύ κούκλα μου. Έμαθες πλέον το μικρό μου μυστικό :)
Θα τα πούμε απόψε το βράδυ στο σταθμό. Πολλά φιλιά στα μούτρα...

prophet81 said...

@nobody σ' ευχαριστώ πολύ πολύ! Θα πω αν είναι στον ιδιοκτήτη να ανεβάσει λίγο την ισχύ της κεραίας για να πιάνει και Κύπρο ή να σου βάλει internet και στο σπίτι!!!!
Και πάλι ευχαριστώ. Την καλημέρα μου :)

Dream_Rider said...

Ερώτηση. Παίζει και μέσω internet; Και αν ναι, ποιά διέυθυνση; Έτσι, για να μη χάνουμε επαφή με τα πάτρια..

prophet81 said...

@dream_rider την καλησπέρα μου από τον βορρά. Τη σημείωσα και στο αρθράκι τη διεύθυνση: www.polisradio.gr ή αλλιώς μπαίνεις στο eradio και ψάχνεις τον Ράδιο Πόλις 102,6 fm.
Κινείται στα πλαίσια των αθηναϊκών εμπορικών σταθμών, με μόνη εξαίρεση μάλλον εμένα, που κάνω την επανάστασή μου παίζοντας Σωκράτη Μάλαμα, σε πείσμα του σταθμού που παίζει συνέχεια Πλούταρχο και Νίνο :)
Σε περιμένω την Τρίτη στην παρέα,λίγα λεπτάκια μετά τις 11 το βράδυ...
Καλή σου ακρόαση!

Michalis said...

Thanks for your comment!!!
http://funniestvideoclips.blogspot.com/

Μ said...

Καλή αρχή! Ακροατές βρήκες πάντως...
Χάρηκα πάρα πολύ που ένας σταθμός από τα "μέρη" μας υπάρχει και σε ζωντανή μετάδοση στο internet!!!
Μπορεί να παίζει Νίνο και τα συναφή αλλά τουλάχιστο τα παίζει στον Έβρο...

Υ.Γ Καμιά παιδική εκπομπή έχει για την μπέμπα μου;;; ;-)

Thalassini said...

Καλή ταξιδιάρικη αρχή εύχομαι σχε σένα και στους ακροατές σου!

θα προσπαθήσω να συνδεθώ την Τρίτη!

καλή εβδομάδα!

prophet81 said...

@michalis, παρακαλώ! Σου το 'πα ότι θα μπαίνω όταν έχω ανάγκη για λίγο γέλιο :)

prophet81 said...

@μαρία κ.-π σ' ευχαριστώ πολύ κούκλα μου. Εύχομαι να μεγαλώσει η ραδιοφωνική μας παρέα..άλλωστε αυτή είναι και η μαγεία του ραδιοφώνου :) Ο ιδιοκτήτης έχει κάνει εξαιρετική δουλειά, αν τη συγκρίνεις σε τοπικό επίπεδο και αυτό είναι που με έκανε να συνεχίσω εκεί τις εκπομπές. Όσο για τη μπέμπα αν δεν της αρέσει ο Νίνο και ο Σάκης ίσως να αντιμετωπίσει κάποιο προβληματάκι με τα τραγούδια. Την Τρίτη πάντως θα πω και ένα παραμυθάκι μόνο για εκείνη ;)

prophet81 said...

@θαλασσινή, ευχαριστώ για τις ευχές! Θα σε περιμένω την Τρίτη να σε φιλοξενήσω στην ραδιοφωνική μου στέγη...
Καλή βδομάδα από την γκρίζα και βροχερή Αλεξανδρούπολη!

Skouliki said...

mpravo καλη επιτυχια ...

να σε ρωτησω μπορουμε και να σε ακουμε απο ιντερνετ ?

Thalassini said...

Eπειδή αύριο μπορεί να μην μπορέσω να συνδεθώ,αφήνω από σήμερα παραγγελιά: Eric Clapton και Layla μπορώ να έχω;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Με εκτίμηση
Θαλασσινή :)

prophet81 said...

@skouliki να 'σαι καλά κούκλα μου, ευχαριστώ πολύ! Σε περιμένω στην παρέα απόψε το βράδυ λίγα λεπτά μετά τις 11. Μπορείς να ακούσεις το σταθμό μέσα από τη διεύθυνση www.polisradio.gr ή πληκτρολόγησε eradio στο google και ψάξε μετά να βρεις το Ράδιο Πόλις 102,6.
Την καλημέρα μου και πολλά φιλιά στα μούτρα...και χωρίς σάλια :)

prophet81 said...

@θαλασσινή δεν θα το πιστέψεις αλλά χθες στην δουλειά έβλεπα το βιντεοκλίπ του συγκεκριμένου τραγουδιού στο youtube!! Νομίζω ότι κάτι μπορώ να κάνω για σένα...σκέφτομαι ωστόσο να το βάλω την Πέμπτη για να το ακούσεις και 'σύ :)

Με εκτίμηση
Προφήτης :)

Thalassini said...

Για πέρνα και από το "σπιτικό" μου να δεις τι έχω ανεβάσει!!

Με σεβασμό

Θαλασσινή ;)

prophet81 said...

@θαλασσινή πραγματικά ένα καταπληκτικό άρθρο για έναν θρύλο της μουσικής όπως ο Eric Clapton!Ελπίζω το βιβλίο του να μπουσουλίσει και από 'δώ κάποια στιγμή :)