Friday, October 12, 2007

Ο PROPHET ΘΥΜΑΤΑΙ...


Σαν σήμερα, στις 12 Οκτωβρίου του 1492 ο Χριστόφορος Κολόμβος ανακαλύπτει την Αμερική (ενώ ο ίδιος νομίζει ότι έχει ανακαλύψει τις Ινδίες)...





Από εκείνη τη μέρα όλος ο υπόλοιπος πλανήτης φωνάζει: "Κολόμβε, γαμώ την περιέργειά σου!"

10 comments:

Thalassini said...

Είχε και αυτός μια περιέργεια,μια φιλοδοξία ο παντέρμος....

Καλό σ/κ να έχεις!


υγ την τρίτη καταφέραμε να σας ακούσουμε.Ομορφα τα τραγούδια κύριε Δημητράκη!! ;)

Σοφία said...

Για όλα φταίνε οι Ισπανοί. Προτείνω να πάμε στην Μαδρίτη και να την κατακάψουμε ως αντίποινα ;-)

Μ said...

Αν ήξερε τι έκανε τότε ο Κολόμβος, ούτε καν θα ξεκίναγε το ταξίδι του!!!

prophet81 said...

@θαλασσινή, όλοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος κούκλα μου :)
Ευχαριστώ για την ευχή σου, όντως ήταν ένα καλό Σαββατοκύριακο, αυτό που ανήκει πλέον στο παρελθόν.
Η αλήθεια είναι ότι την Πέμπτη ρόκαρα λίγο τον κόσμο και προσπάθησα να κάνω μια βουτιά στο παρελθόν...ελπίζω να σου άρεσε! Τα καλύτερα έρχονται ;)

prophet81 said...

@σοφία, μη σου πω ότι φταίνε διπλά διότι εκτός των άλλων μας κέρδισαν και στο τελικό του Μουντομπάσκετ!!! Φωτιά στους άπιστους...και να βάλουμε υπεύθυνο για τη προστασία τους τον Πολύδωρα...δεν σώζονται με τίποτα ;)

prophet81 said...

@μαρία κ.-π. αν ξέρανε και οι υπόλοιποι τι θα επακολουθούσε ούτε και εκείνοι θα τον αφήνανε...θα του ξεφουσκώνανε τα λάστιχα σίγουρα (θα πάθαινε φούιτ)!!!

tulipa nera said...

Το σίγουρο είναι πως όταν ανακάλυψαν την Αμερική οι Ευρωπαίοι, της 'άλλαξαν τα φώτα'... Οι Ινδιάνοι κυνηγήθηκαν ανελέητα, οι Αφρικάνοι αρπάχθηκαν βίαια από τις πατρίδες τους και μεταφέρθηκαν ως δούλοι στη νέα ήπειρο κάτω από άθλιες συνθήκες. Άγιοι άνθρωποι κι εμείς οι Ευρωπαίοι...

prophet81 said...

@tulipa nera είδες που τρίτωσε τελικά το κακό; Πάντως νομίζω ότι είσαι λιγάκι υπερβολική...ένας απλός "συνωστισμός" ήτανε και κατα λάθος χάθηκαν κάποιοι άνθρωποι!!!
Έτσι γράφονται τα βιβλία ιστορίας ;)

Dream_Rider said...

Αν δεν ήταν ο Κολόμβος θα ήταν κάποιος άλλος.. Πάντα ο άνθρωπος ανακάλυπτε "Αμερικές" χωρίς να ξέρει ή να λογαριάζει τις συνέπειες. Και σήμερα το ίδιο κάνει..

prophet81 said...

@dream_rider..όντως ο άνθρωπος πάντα έτσι είναι, αντί να ψάξει να βρεί τη δική του Ιθάκη που θα αράξει, ψάχνει να ανακαλύψει νέες "Ιθάκες"!!!