Monday, December 7, 2009

ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΖΑΚΕΤΑΚΙ!!

Μετά τη μάχη του πουλόβερ, στην οποία βγήκε νικητής ο τραγουδιστής Χρήστος Κυριαζής, ακολούθησε το κίνημα της ζακέτας. Πάνε χρόνια τώρα που το περίφημο ζακετάκι έχει γίνει σύνθημα στα χείλη ουκ ολίγων μαμάδων. Μαμάδων που είναι διατεθειμένες να γίνουν ράμπο και να υπερκεράσουν οποιοδήποτε αντικείμενο (καναπές, τραπέζι, κ.ά.) βρεθεί στο δρόμο τους προκειμένου να ολοκληρώσουν το στόχο τους, δηλαδή να φέρουν στο παιδί τους τη ζακέτα, όταν εκείνο τη ζητήσει! Είναι μια ιστορία που όπως φαίνεται κρατάει από παλιά και προσδιορίζει το ευρύτερο τάγμα των μανάδων. Κατά ένα περίεργο και ανεξήγητο τρόπο τα περισσότερα ιστορικά γρίπης βασίζονται σ' αυτή τη περιβόητη ζακέτα. Μέσα και έξω από το σπίτι, σύμφωνα με τις μαμάδες, ο νούμερο ένα κίνδυνος για την υγεία μας είναι η έλλειψη ζακέτας. Γι' αυτές δεν αποτελεί μόνο ένα κομμάτι υφάσματος που ικανοποιεί την αισθητική του ματιού μας, αλλά ένα βασικό αξεσουάρ που έχει ιατρική αξία, καθώς μας προστατεύει από τους ιούς της γρίπης. Πρόκειται για κάτι σαν το ζακετάκι του Harry Potter, που όποιος το φοράει γίνεται αυτόματα αόρατος και απρόσβλητος από οποιανδήποτε ασθένεια! Είναι επίσης και η εύκολη δικαιολογία, εάν και εφόσον τολμήσεις να αρρωστήσεις: " Σου το είπα χίλιες φορές! Το πρωί όταν ξυπνάς να φοράς τη ζακέτα σου για να πας στο μπάνιο. Εσύ όμως τίποτα. Τώρα κάθησε στο κρεβάτι για να μάθεις."! Η αμέσως επόμενη διαφημιστική καμπάνια της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου θα είναι η εξής:
"Προσέχω! Φοράω πάντα τη ζακέτα μου!"
Το κοινωνικό αυτό μήνυμα είναι μια προσφορά του:
"Σύλλογος Μαμάδων Κοντά στο Παιδί με Ζακέτα"

Άντε περαστικά μας!

10 comments:

ΧΡΙΣΤΙΝΑ said...

Μάλλον δεν ξέρουμε με τι να ασχοληθούμε κ καταγινόμαστε με ......''ζακετάκια''!Εκεί καταντήσαμε ή εκεί μας οδήγησαν οι χιλιάδες μπούρδες περί της γρίπης,όντως λοιπόν ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ!!!

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ said...

KAΛH ΠΡΩTOXΡONIA!

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS said...

ΚΑΛΩΣ ΣΕ ΒΡΗΚΑ.ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ.

Skouliki said...

χρονια πολλα με υγεια και πολλα χαμογελα

prophet81 said...

@xristina το οικονομικό έλλειμμα της χώρας μας ήταν το κατάλληλο εμβόλιο για να νικήσουμε τον ιο της νέας γρίπης!! Τα κανάλια πλέον ασχολούνται με φόρους και συντάξεις, οπότε που καιρός για θανάτους και κινδυνολογίες για τη νέα γρίπη!! Ζούμε τα χειρότερα...μέχρι να ρθεί κάτι άλλο που πουλάει περισσότερο...και φτού και από την αρχή!!!
Καλή χρονιά...

prophet81 said...

@ΦΥΡΔΗΝ - ΜΙΓΔΗΝ εύχομαι τα καλύτερα για το 2010 και περισσότερα χαμόγελα! Ελπίζω ο σάκος του Άη Βασίλη να έκρυβε μόνο ευχάριστες εκπλήξεις για σένα : )
Φιλιά στα μούτρα...

prophet81 said...

JK O SKROUTZAKOS καλώς ήρθες στην παρέα μας! Περιττό να σου πω ότι ακόμα γελάω με τα ανέκδοτα που ανεβάζεις κάθε φορά : )
Καλή χρονιά σου εύχομαι και επιτυχίες σε όλους τους τομείς...τα λέμε!

prophet81 said...

@skouliki έχουμε όντως ανάγκη από περισσότερα χαμόγελα, κυρίως στα πρόσωπα των μικρών παιδιών, τα οποία δυστυχώς ζουν από κοντά τα προβλήματα των μεγάλων και απογοητεύονται ολοένα και περισσότερο από το ίδιο τους το μέλλον! Ότι καλύτερο σου εύχομαι...φιλιά!

rain said...

Χμμμμ Γκουχ γκουχ...αμηχανία..ε ε ε ... Εντάξει, ομολογώ! Αυτό με το ζακετάκιο παραλήρημα το'χω κάνει! Τι να πω...αυθορμήτως ντε! Μα να μου κρυώσουν????
Καλή σου χρονιά, καλώς σε βρίσκω και χρόνια πολλά με επίσης πολλά χαμόγελα και υγεία

prophet81 said...

@rain γι' αυτό και ΄μεις σας αγαπάμε και δεν σας κρατάμε κακία : ) Ξέρουμε ότι το κάνετε για το καλό μας, απλά είστε λίιιιιγο περισσότερο υπερπροστατευτικές από όσο πρέπει!
Φιλιά πολλά και περαστικά μας!