Sunday, April 1, 2007

ΠΟΣΟ ΠΙΝΟΚΙΟ ΕΙΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ;;;;


Γραφείο Τύπου...1η Απριλίου 2007…Ώρα 12:25…Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και Υπουργός Επικρατείας Θεόδωρος Ρουσόπουλος μπροστά στους δημοσιογράφους προβαίνει στον απολογισμό της τριετούς διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας. Εκτός των άλλων ο κ. Ρουσόπουλος αναφέρει:
«Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας κατάφερε μέσα στο περιορισμένο διάστημα των τριών ετών να φτάσει στην επίλυση πολλών και σημαντικών προβλημάτων της χώρας μας. Κάνοντας μία αναδρομή θα προσπαθήσω να αναφερθώ στα σημαντικότερα ζητήματα που βασάνιζαν την Ελλάδα για πολλά χρόνια και που αποτελούσαν τροχοπέδη για την αναπτυξιακή της πορεία. Θα ξεκινήσω την αναφορά μου από την ωρολογιακή βόμβα της Ολυμπιακής η οποία απενεργοποιήθηκε εγκαίρως από την κυβέρνηση με λεπτούς και σωστούς χειρισμούς. Δόθηκε μάχη τόσο σε επίπεδο επιτρόπων της Ευρωπαϊκής Ένωσης όσο και σε νομικό επίπεδο και βρέθηκε η χρυσή τομή του ζητήματος, η οποία απορρίπτει παμψηφεί την πλήρη ιδιωτικοποίηση της Ολυμπιακής Airways και ταυτόχρονα την καθιστά ως τον εθνικό μας αερομεταφορέα και μάλιστα με το ίδιο όνομα και με τη μεγαλύτερη ασφάλεια πτήσεων. Όλα αυτά επιτεύχθηκαν χωρίς την παραμικρή μείωση του κεφαλαίου της εταιρείας, χωρίς τον περιορισμό του στόλου των αεροσκαφών και των εργαζόμενων και χωρίς την περικοπή πτήσεων εσωτερικού ή εξωτερικού.
Σημαντική επιτυχία της κυβέρνησης θεωρείται ο εντοπισμός και η εξάρθρωση του παραδικαστικού κυκλώματος αλλά και η διαλεύκανση της υπόθεσης του χρηματιστηρίου (μετοχές – φούσκες). Μετά την σύλληψη των Βαβύλη, Μπουρμπούλια και Ηλία, ακολούθησαν προσαγωγές πολλών επιφανών πολιτών της χώρας, με ή και χωρίς αξιώματα. Τα μέλη, λοιπόν, της συμμορίας που δρούσε στους κόλπους της Δικαιοσύνης με σκοπό το οικονομικό όφελος, αυτή τη στιγμή βρίσκονται στον Κορυδαλλό αφήνοντας έτσι τις δικαστικές αρχές να επιτελούν το έργο τους με διαφάνεια και αφοσίωση, ξανακερδίζοντας παράλληλα την εκτίμηση και στην εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού.
Το τελευταίο νομοσχέδιο που προώθησε το Υπουργείο Εσωτερικών και το οποίο ψηφίστηκε από όλα τα κόμματα στη Βουλή, έφερε πραγματικά τα πάνω κάτω στην λειτουργία των δημόσιων υπηρεσιών αλλά και των απασχολουμένων στη Δημόσια Διοίκηση. Σύμφωνα με τις νέες αυτές ρυθμίσεις αναδιοργανώνεται πλήρως ο, μέχρι πρώτα, στενός δημόσιος τομέας και αποκαθίστανται οι κακές σχέσεις κράτους – πολίτη, το έλλειμμα διαφάνειας που υπήρχε αλλά και το υψηλό κόστος σε σχέση με την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών. Η κυβέρνηση κατάφερε, λοιπόν, να πατάξει το τέρας της γραφειοκρατίας, που αποτελούσε μόνιμη πηγή αλλοτρίωσης του σύγχρονου ανθρώπου και παράλληλα να αναπτύξει νέες ευέλικτες δομές διοίκησης , να απλουστεύσει την νομοθεσία και τον εξορθολογισμό της διαχείρισης των δημόσιων πόρων, να εισάγει νέες τεχνολογίες και πάνω από όλα να ενδυναμώσει τις δεξιότητες του ανθρώπινου δυναμικού και να καθιερώσει διαδικασίες αξιολόγησης της διοικητικής δράσης.
Επίσης, η κυβέρνηση μέσα σε αυτά τα τρία χρόνια διακυβέρνησης κατάφερε να αντιληφθεί την αξία της καινοτομίας και της επιχειρηματικής δραστηριότητας, ως βασικούς οδηγούς για την αύξηση της ανταγωνιστικότητας, την ανάπτυξη και δημιουργία βιώσιμων θέσεων εργασίας υψηλότερης παραγωγικότητας και καλύτερης ποιότητας. Έτσι, εφάρμοσε μία ενεργητική πολιτική για την απασχόληση η οποία περιλάμβανε γενναία κίνητρα σε όσους θα αποφάσιζαν να δημιουργήσουν νέες επιχειρήσεις. Μερικά από αυτά περιλαμβάνουν την απλοποίηση των διαδικασιών έναρξης και λειτουργίας (περιστολή της γραφειοκρατίας), χρηματοδότηση καινοτόμων επιχειρήσεων (αγροτουρισμός, βιολογικές καλλιέργειες) και μείωση των φορολογικών συντελεστών. Επίσης, μέσα από το Εθνικό Σχέδιο Δράσης για την Απασχόληση και την Κοινωνική Ενσωμάτωση, ενισχύθηκε η επιχειρηματικότητα ορισμένων «δύσκολων» ομάδων του πληθυσμού όπως είναι οι νέοι, οι ανάπηροι και οι γυναίκες. Μάλιστα, όσον αφορά την τελευταία κατηγορία, η κυβέρνηση φρόντισε ιδιαίτερα την συμφιλίωση της οικογενειακής και της επαγγελματικής ζωής μέσα από την δημιουργία και την λειτουργία περισσοτέρων ολοήμερων δημοτικών και νηπιαγωγείων που είναι υπεύθυνα για την φύλαξη των παιδιών. Όλα τα παραπάνω, είχαν ως αποτέλεσμα την διατήρηση υψηλών ρυθμών αύξησης του Α.Ε.Π. (πτώση του πληθωρισμού σε χαμηλά επίπεδα) κάτι που βοήθησε αυτόματα στην δημιουργία περισσότερων νέων θέσεων εργασίας, έτσι ώστε σε συνδυασμό με τα συντονισμένα μέτρα βελτίωσης της παραγωγικότητας της εργασίας να έχουμε μια συνακόλουθη αύξηση της απασχόλησης και μείωση της ανεργίας. Βέβαια, στην προσπάθεια καταπολέμησης της ανεργίας συνέβαλε σημαντικά η αναδιάρθρωση των δημοσίων υπηρεσιών απασχόλησης (ΟΑΕΔ, Υπουργείο Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, Κέντρα Προώθησης της Απασχόλησης) και η εξατομικευμένη προσέγγιση του συνόλου των ανέργων από τους εργασιακούς συμβούλους. Τεράστια σημασία δόθηκε και στην ανάπτυξη της περιφέρειας μέσα από την δημιουργία υποδομών όπως για παράδειγμα την αναβάθμιση των λιμανιών και του οδικού δικτύου, έτσι ώστε να προσελκυσθούν νέες επιχειρήσεις οι οποίες θα αναζητήσουν εργατικό δυναμικό από την εκάστοτε περιοχή συμβάλλοντας παράλληλα στην μείωση της ανεργίας.
Την στιγμή που σε ολόκληρο τον κόσμο, σχεδόν καθημερινά αυξάνεται η αγωνία για την έλλειψη πετρελαίου, στην χώρα μας επιχειρείται από την κυβέρνηση, σε συνεργασία και με άλλες οικολογικές οργανώσεις, όπως η Greenpeace, η πλήρης πετρελαϊκή απεξάρτηση. Η προσπάθεια αυτή έχει στεφθεί από απόλυτη επιτυχία καθώς έχουμε καταφέρει να εκμεταλλευτούμε τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας που διαθέτουμε ως χώρα και που περιλαμβάνονται ο ήλιος, οι πλούσιοι υδάτινοι πόροι και οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν συχνά. Μέσα, λοιπόν, από τα αιολικά πάρκα, τα φωτοβολταϊκά συστήματα και την ανακύκλωση των απορριμμάτων κατάφερε η Ελλάδα να έχει μεγάλο ενεργειακό όφελος και μάλιστα με μια διαδικασία που γίνεται αθόρυβα, αξιόπιστα και με μηδενική ρύπανση. Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα προωθείται ένα καινοτόμο για τα ευρωπαϊκά δεδομένα πρόγραμμα που σχετίζεται με το σύστημα διασποράς του βρόχινου νερού, δηλαδή με την μεταφορά των επιφανειακών νερών σε όλα τα σημεία των πόλεων με τρόπο που να ποτίζονται όλα τα δέντρα.
Επιπλέον, η χώρα μας, σε σύγκριση με τις άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κατάφερε να έχει χαμηλότερα ποσοστά επικινδυνότητας όσον αφορά τα οδικά της δίκτυα. Όλα αυτά εξαιτίας της κατασκευής κλειστών δρόμων (π.χ. το πέταλο του Μαλιακού), με διαρκή συντήρηση, διαχείριση και σύμφωνα με τις σύγχρονες προδιαγραφές. Στην κατεύθυνση αυτή βοήθησε πάρα πολύ και η αστυνομία με τον συνεχή και παντός καιρού έλεγχο της αντικανονικής οδήγησης και σαφώς με την σωστή ρύθμιση της κυκλοφορίας.
Με όλες τις παραπάνω ρυθμίσεις, η χώρα μας άρχισε να αλλάζει ριζικά και να δείχνει ένα διαφορετικό πρόσωπο χωρίς επιτρέψτε μας να πούμε αν είναι προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο. Η αστυνομία έχει πλέον καθαρά προληπτική διάθεση και μάλλον τείνει να γίνει διακοσμητικό στοιχείο στην ελληνική κοινωνία. Τα άτομα που αποτελούσαν τα ΜΑΤ δεν δικαιολογούσαν πλέον την ύπαρξή τους και μετατέθηκαν σε άλλες θέσεις πιο ειρηνικές και με περισσότερο ποιοτική συνεισφορά στην κοινωνική πραγματικότητα.
Οι συνταξιούχοι, μετά τις γενναιόδωρες αυξήσεις που εισέπραξαν από την κυβέρνηση σταμάτησαν τις διαδηλώσεις και τώρα απολαμβάνουν ήρεμα με τα εγγόνια τους το πέρασμα της τρίτης ηλικίας, δικαιωμένοι για όσα κατάφεραν να προσφέρουν όλα αυτά τα χρόνια που πουλούσαν την εργατική τους δύναμη.
Οι φοιτητές εφοδιασμένοι πλήρως με όλες τις απαραίτητες υλικές και τεχνικές υποδομές, συγκεντρώνονται αποκλειστικά στην μελέτη και την επιστημονική τους κατάρτιση, απαλλαγμένοι από άλλου είδους εκπαιδευτικά προβλήματα.
Τέλος, οι εργαζόμενοι, χωρίς το άγχος πλέον της οικονομικής τους εξασφάλισης και το φόβο μιας επερχόμενης ξαφνικής απόλυσης, επιτελούν με όλη τους την ψυχή το έργο που έχει αναλάβει ο καθένας τους να φέρει σε πέρας. Το ευέλικτο, άλλωστε, ωράριο εργασίας που τους προσφέρετε τους δίνει αυτόματα το δικαίωμα να έχουν αρκετό ελεύθερο χρόνο ούτως ώστε να απολαμβάνουν τις χαρές της οικογενειακής τους ζωής και να εξασκούν τις αγαπημένες δραστηριότητές τους.»
Κάπου εδώ κρίναμε σκόπιμο, για να μην σας κουράσουμε, να σταματήσουμε την αναδρομή της διακυβέρνησης του τόπου μας από την Νέα Δημοκρατία, χωρίς σε καμία περίπτωση να αμφισβητείται το γεγονός ότι θα κάναμε ακριβώς το ίδιο πράγμα αν ήταν κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ ή οποιοδήποτε άλλο κόμμα. Άλλωστε, λίγο πολύ όλοι έχουνε μερίδιο για την υπάρχουσα κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα μας. Να είστε σίγουροι ότι η περιήγησή μας αυτή θα μπορούσε να συνεχιστεί με την ανάλυση άλλων ζητημάτων μεγαλύτερης (συντάξεις, εκπαίδευση, νοσοκομεία, καταπολέμηση ρατσισμού, κ.ά.) ή και μικρότερης (κατασκευή του Μετρό στην Θεσ/νίκη, τουρισμός, επιστροφή των μαρμάρων του Παρθενώνα, κ.ά.) σημασίας αλλά εξίσου σημαντικά για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής του Έλληνα πολίτη.
Εμείς οι άνθρωποι δεν θα έπρεπε να ξεχνάμε ότι πολλές φορές τα παραμύθια είναι η απεικόνιση της ίδιας της ζωής ή και το αντίστροφο. Έτσι, λοιπόν, μην σας φαίνεται περίεργο οποιαδήποτε ομοιότητα διακρίνετε μεταξύ του Πινόκιο και των πολιτικών. Θα μπορούσαμε επίσης να πούμε ότι ο ελληνικός λαός ταυτίζεται απόλυτα με τον μάστρο – Τζεπέτο, αυτόν τον γλυκό μεσήλικα που έφτιαξε τον Πινόκιο όπως ακριβώς ο ελληνικός λαός «δημιουργεί» τους πολιτικούς μέσα από την ψήφο του. Ο Πινόκιο – πολιτικός όμως εκείνο που κάνει είναι να στεναχωρεί τον δημιουργό του και να λέει ψέματα σε όλους. Δεν είναι λίγες οι φορές που ο λαός παρ’ όλο που είναι στεναχωρημένος από τις πράξεις των πολιτικών, και κάλλιστα θα μπορούσε όσο δύσκολα έφτιαξε αυτό το «ξύλινο κατασκεύασμα» τόσο εύκολα να το διαλύσει, βλέπουμε να στηρίζει και να δικαιολογεί τις πράξεις τους. Η κατάσταση αυτή όμως σαφώς πρέπει να αλλάξει και να καταλάβει επιτέλους ο κάθε Πινόκιο ότι πρέπει να δείχνει σεβασμό προς αυτούς τους ανθρώπους που τον δημιούργησαν και που του πρόσφεραν απλόχερα την δύναμη που διαθέτει, όπως επίσης να κατανοήσει ότι η μύτη του σκαλώνει πλέον παντού. (Ίσως από εκεί να βγήκε η έκφραση «χώνει την μύτη του παντού»!!). Το άρθρο όπως καταλάβατε ήταν αφιερωμένο στους πολιτικούς μας και στις εκάστοτε κυβερνήσεις, άλλωστε την Πρωταπριλιά έχουν την τιμητική τους αφού γιορτάζει ο προστάτης τους << Άγιος Πινόκιο>>.
Τελικά δεν μας είπατε, εσείς πόσο Πινόκιο είστε κύριε Υπουργέ;

495 comments:

1 – 200 of 495   Newer›   Newest»
Anonymous said...

cheap phentermine online buy generic phentermine no prescription - buy phentermine 15mg no prescription

Anonymous said...

buy xanax online no prescription xanax 2 mg recreational use - xanax bars lortabs- lyrics

Anonymous said...

buy xanax online overnight delivery long do effects 2mg xanax last - xanax generic pictures

Anonymous said...

phentermine online phentermine 15mg no prescription - phentermine long term use

Anonymous said...

phentermine diet buy phentermine mexico - buy phentermine or adipex online

Anonymous said...

generic xanax xanax overdose die - xanax yellow bar

Anonymous said...

order phentermine buy real phentermine online no prescription - phentermine 4 months

Anonymous said...

alprazolam buy xanax online overnight - order xanax online no prescription canada

Anonymous said...

phentermine for sale safe to buy phentermine online - order phentermine online canada

Anonymous said...

cheap phentermine order phentermine 15 mg - order phentermine adipex

Anonymous said...

zolpidem ambien happens you overdose zolpidem - zolpidem side effects men

Anonymous said...

generic tramadol online tramadol hcl indications - tramadol 50mg street value

Anonymous said...

xanax online xanax 0.25mg dosage - buy alprazolam 1mg

Anonymous said...

xanax order no prescription generic brand name xanax - xanax generic xanax

Anonymous said...

order phentermine online phentermine buy online no prescription - buy phentermine online illegal

Anonymous said...

cheap phentermine online buy phentermine online doctor - buy phentermine online calgary

Anonymous said...

cheap phentermine buy phentermine online no prescription needed - order-phentermine-online-pharmacy

Anonymous said...

order phentermine online phentermine online australia - phentermine hcl online

Anonymous said...

cheap tramadol buy ultram 200mg - tramadol tablets dogs dosage

Anonymous said...

tramadol online tramadol dosage for goats - tramadol repeat order

Anonymous said...

buy phentermine online phentermine light headed - online weight loss doctors phentermine

Anonymous said...

order tramadol online tramadol 50 dosage - трамадол таблетки

Anonymous said...

tramadol no prescription tramadol medication online - tramadol for cats

Anonymous said...

buy phentermine online buy phentermine with paypal - purchase phentermine 37.5 online

Anonymous said...

phentermine online bought phentermine online - phentermine diet pills

Anonymous said...

generic phentermine online can you buy phentermine gnc - phentermine buy online

Anonymous said...

cheap tramadol buy ultram er canada - tramadol online legal

Anonymous said...

order phentermine phentermine zonegran - buy phentermine no prescription needed

Anonymous said...

phentermine price buy phentermine 37.5mg online - phentermine 30 mg pink

Anonymous said...

order tramadol no prescription tramadol for pain - tramadol for anxiety

Anonymous said...

order phentermine online order-phentermine.us - buy phentermine free

Anonymous said...

where to buy ambien online drug interactions xanax ambien - ambien hell drug

Anonymous said...

cheap zolpidem ambien side effects double vision - need buy ambien

Anonymous said...

ambien sleep generic ambien from canada - ambien 10mg street price

Anonymous said...

buy ambien ambien side effects of - ambien side effects yahoo answers

Anonymous said...

ambien no rx ambien side effects risks - ambien- zolpidem tartrate 10 mg

Anonymous said...

order ambien online ambien sleep - ambien side effects of long term use

Anonymous said...

phentermine drug phentermine 50 mg reviews - buy phentermine kentucky

Anonymous said...

generic xanax Alabama xanax bars gg 2 4 9 - generic xanax medications

Anonymous said...

buy tramadol online cheap tramadol cod - buy tramadol health solutions

Anonymous said...

buy tramadol buy tramadol online by cod - buy tramadol cod online

Anonymous said...

buy cheap tramadol cheap tramadol mastercard - tramadol for back pain

Anonymous said...

buy tramadol buy tramadol online from canada - buy tramadol in uk

Anonymous said...

ambien medication buy ambien online no prescription needed - ambien cr wiki

Anonymous said...

ambien on line ambien drug store - how long does ambien 10 mg take to work

Anonymous said...

buy xanax Tucson what is stronger than xanax for anxiety - generic xanax orange pill

Anonymous said...

buy xanax green generic xanax bars - xanax maoi drug

Anonymous said...

buy xanax Mesa xanax side effects diarrhea - caffeine pills xanax

Anonymous said...

buy ambien online ambien withdrawal success stories - ambien no prescription canada

Anonymous said...

buy ambien ambien withdrawal help - where can you buy ambien online

Anonymous said...

buy ambien ambien generic vs ambien cr - ambien cr maximum dose

Anonymous said...

buy xanax San Antonio xanax side effects anger - xanax drug label

Anonymous said...

buy xanax Baltimore what does a 2mg xanax look like - xanax withdrawal 1 mg day

Anonymous said...

tramadol online tramadol high similar - buy tramadol online no rx

Anonymous said...

buy tramadol online buy cheap tramadol online uk - tramadol 50 mg abuse

Anonymous said...

discount ambien ambien generic cheap - generic ambien 10mg cost

Anonymous said...

xanax online Florida xanax withdrawal emergency - paxil vs xanax for anxiety

Anonymous said...

buy generic ambien online best place buy ambien online - ambien side effects

Anonymous said...

buy tramadol purchase tramadol for dogs - tramadol hcl for toothache

Anonymous said...

buy ambien ambien drug rehab - can you buy ambien in canada

Anonymous said...

order zolpidem ambien side effects pregnant - zolpidem tartrate side effects

Anonymous said...

ambien 5 ambience mall gurgaon offers - ambien to get high

Anonymous said...

buy xanax Colorado Springs best site buy xanax - xanax 2mg used

Anonymous said...

zolpidem drug ambien on drug screen - ambien 5mg street price

Anonymous said...

buy xanax online overnight delivery generic xanax wiki - xanax online no prescription australia

Anonymous said...

buy xanax buy xanax online fast shipping - buy xanax online cheap no prescription

Anonymous said...

long term side effects of phentermine phentermine online overnight - canada pharmacy online phentermine

Anonymous said...

buy tramadol buy tramadol pay with mastercard - does tramadol hcl do you

Anonymous said...

buy ambien online ambien cr overdose - can you buy ambien usa

Anonymous said...

buy tramadol tramadol dosage rabbits - order tramadol no prescription cheap

Anonymous said...

ambien no rx buy cheap ambien online no prescription - zolpidem side effects weight gain

Anonymous said...

ambien buy seroquel ambien overdose - ambien side effects on women

Anonymous said...

buy ambien online buy ambien online no prescription needed - ambien stories funny

Anonymous said...

buy xanax online Hawaii xanax 10 mg side effects - can't get high on xanax

Anonymous said...

xanax pill xanax generic 027 - xanax side effects teenagers

Anonymous said...

buy tramadol buy tramadol online forum - illegal buy ultram online

Anonymous said...

buy ambien ambien cr rebate - ambien blue pill dosage

Anonymous said...

phentermine hcl phentermine k26 - phentermine like products

Anonymous said...

ambien ambien withdrawal rebound insomnia - generic ambien cr launch

Anonymous said...

cheap ambien online ambien generic - ambien cr take

Anonymous said...

buy xanax xanax and alcohol detox - xanax 2mg price

Anonymous said...

alprazolam without prescription xanax online canada - sonata and xanax drug interactions

Anonymous said...

generic xanax Minnesota 2mg xanax for sleep - buy xanax online us

Anonymous said...

phentermine for sale buy phentermine australia online - phentermine 2012

Anonymous said...

extra cheap phentermine is ordering phentermine online safe - buy phentermine online no prescription

Anonymous said...

tramadol overnight shipping 200 mg tramadol high - buy tramadol cheap

Anonymous said...

buy tramadol tramadol 50mg ndc - cheap tramadol with no prescription

Anonymous said...

buy ambien online legally generic medication ambien cr - ambien insomnia elderly

Anonymous said...

buy tramadol in florida order tramadol online no prescription - tramadol 50mg for sale

Anonymous said...

buy zolpidem online ambien side effects vertigo - ambien side effects heart palpitations

Anonymous said...

buy xanax mixing prozac xanax and alcohol - xanax overdose what to do

Anonymous said...

cheap zolpidem ordering ambien online safely - ambien side effects nightmares

Anonymous said...

generic alprazolam xanax 10 mg effects - xanax insomnia

Anonymous said...

cheapest ambien seroquel vs ambien sleep - generic ambien 12.5 mg

Anonymous said...

buy xanax xanax for mild anxiety - order generic xanax

Anonymous said...

phentermine medication phentermine maximum dosage - phentermine 6 months

Anonymous said...

buy generic ambien ambien yaz - ambien online usa

Anonymous said...

buy xanax Miami purchase xanax online overnight - generic xanax g3720

Anonymous said...

phentermine online buy phentermine online without drug - phentermine online 37.5

Anonymous said...

buy xanax Tucson get xanax no prescription - xanax withdrawal symptoms duration

Anonymous said...

phentermine adipex phentermine 37.5 mg #7 - phentermine jacksonville fl

Anonymous said...

buy phentermine препарат phentermine - phentermine online consultation order

Anonymous said...

buy phentermine phentermine quit working - can get phentermine online

Anonymous said...

buy tramadol for dogs buy tramadol us pharmacy - tramadol hcl liver damage

Anonymous said...

can you buy tramadol online legally tramadol 50 mg is equivalent - tramadol 50 mg how strong

Anonymous said...

tramadol no prescription tramadol online no prescription overnight delivery - tramadol qt prolongation

Anonymous said...

buy tramadol online cod overnight buy tramadol online from india - buy tramadol online missouri

Anonymous said...

purchase ambien generic ambien looks like - ambien 4 hours sleep

Anonymous said...

buy tramadol mastercard buy tramadol online paypal - buy tramadol hydrochloride online uk

Anonymous said...

buy ambien online legally ambien cr how long does it last - dont mix ambien and alcohol

Anonymous said...

buy tramadol online no prescription cod tramadol street price - tramadol 50mg caps

Anonymous said...

generic alprazolam xanax 10 mg effects - xanax insomnia

Anonymous said...

buy ambien order ambien with mastercard - ambien cr eating

Anonymous said...

cheap tramadol no prescription tramadol purchase cheap - cheap tramadol

Anonymous said...

buy tramadol without prescriptions tramadol 50 mg for back pain - tramadol high 50 mg

Anonymous said...

buy cheap ambien 3 10mg ambien - generic ambien cost without insurance

Anonymous said...

generic phentermine buy phentermine online without xr - buy phentermine 30 mg online

Anonymous said...

generic xanax Los Angeles xanax effects high blood pressure - xanax overdose elderly

Anonymous said...

buy tramadol overnight delivery buy tramadol online prescription - buy tramadol money order

Anonymous said...

buy tramadol tramadol 58 tv - buy tramadol cod fedex

Anonymous said...

buy tramadol tramadol 50mg tab amneal - tramadol dosage for depression

Anonymous said...

buy tramadol tablets tramadol hcl 50 mg tablet - can you buy tramadol in canada

Anonymous said...

buy tramadol buy tramadol from canada - buy tramadol 180

Anonymous said...

buy tramadol next day tramadol withdrawal high blood pressure - tramadol dosage effects

Anonymous said...

generic tramadol what dosage tramadol for dogs - what is a normal dosage of tramadol for dogs

Anonymous said...

buy xanax generic xanax prices - xanax withdrawal on 1 mg daily

Anonymous said...

phentermine 37.5 phentermine quitting - phentermine results 2012

Anonymous said...

buy xanax online Fresno buy xanax cheap no prescription - xanax side effects list

Anonymous said...

phentermine on line buy phentermine online no prescription cheap - order phentermine 37.5 tablets

Anonymous said...

ambien pills generic ambien no prescription - ambien robaxin drug interactions

Anonymous said...

order ambien online no prescription ambien side effects shaking - price of ambien cr 12.5 mg

Anonymous said...

purchase tramadol tramadol hcl or vicodin - tramadol tylenol high

Anonymous said...

ambien sale buy brand name ambien online - buy brand name ambien online

Anonymous said...

zolpidem without prescription ambien good sleep aid - ambien years

Anonymous said...

buy ambien online buy ambien online cheap - buy ambien sleeping pills usa

Anonymous said...

buy ambien no prescription ambien cr experiences - ambien side effects sleep walking

Anonymous said...

zolpidem without prescription ambien good sleep aid - ambien years

Anonymous said...

buy xanax Cleveland xanax good alcohol withdrawal - xanax bar juice

Anonymous said...

buy phentermine phentermine 504 - phentermine journey

Anonymous said...

generic xanax Alabama xanax bars gg 2 4 9 - generic xanax medications

Anonymous said...

phentermine hcl buy phentermine 37.5 online uk - phentermine buy online no prescription

Anonymous said...

generic xanax New Hampshire can get high xanax xr - xanax overdose amount alcohol

Anonymous said...

phentermine prescription phentermine 37.5 weight loss stories - phentermine hydrochloride online

Anonymous said...

buy generic tramadol tramadol online saturday delivery - buy tramadol no rx

Anonymous said...

buy xanax South Carolina xanax side effects weight - order real xanax

Anonymous said...

order tramadol online tramadol hcl solubility - tramadol 50mg vs 100mg

Anonymous said...

order phentermine phentermine online australia - buy phentermine online reviews

Anonymous said...

generic xanax Nashville xanax veterinary dosage - buy xanax no prescription

Anonymous said...

where can i purchase phentermine phentermine medication - online pharmacy sells phentermine

Anonymous said...

order phentermine phentermine 15mg for sale - phentermine online without doctor prescription

Anonymous said...

xanax online Kansas City xanax bars prescribed - xanax generic vs

Anonymous said...

where can i buy xanax online legally how to order xanax without an rx - xanax side effects generic

Anonymous said...

tramadol without prescription order tramadol online overnight - tramadol online no prescription needed

Anonymous said...

buy tramadol can you buy tramadol mexico - buy tramadol lowest price

Anonymous said...

buy tramadol for dogs tramadol dosage for 20 lb. dog - tramadol dosage use dogs

Anonymous said...

xanax online El Paso xanax withdrawal anxiety - xanax withdrawal newborn

Anonymous said...

generic xanax Baltimore buy alprazolam dogs - xanax or valium

Anonymous said...

buy tramadol cod fedex tramadol hcl usp monograph - tramadol liver

Anonymous said...

xanax online Pennsylvania xanax bars trip - xanax effects dopamine

Anonymous said...

buy generic tramadol no prescription tramadol hcl and xanax - tramadol 50mg like

Anonymous said...

buy tramadol rx buy tramadol online uk - tramadol high many

Anonymous said...

buy tramadol tramadol hcl gout - tramadol online tennessee

Anonymous said...

where to buy tramadol tramadol online 99 - tramadol hcl canine

Anonymous said...

tramadol buy is it legal to buy tramadol online us - tramadol hcl xl 150 mg

Anonymous said...

buy xanax online South Carolina buy prescription drugs online xanax - buy xanax no prescription mastercard

Anonymous said...

order xanax online much xanax show up drug test - what does 1mg xanax look like

Anonymous said...

cheap tramadol online order tramadol online uk - ultram online c.o.d

Anonymous said...

buy xanax order cheap xanax online no prescription - buy xanax online from europe

Anonymous said...

buy xanax Tucson xanax xr generic pictures - xanax 2 mg extended release

Anonymous said...

xanax online Louisville xanax and alcohol recovery - generic xanax xr 1mg

Anonymous said...

order xanax online xanax pills shapes - xanax side effects for long term use

Anonymous said...

buy xanax online Las Vegas xanax and alcohol webmd - xanax generic dosage

Anonymous said...

alprazolam drug order xanax online forum - xanax 93833

Anonymous said...

buy xanax El Paso generic xanax description - xanax and breastfeeding

Anonymous said...

order tramadol online without prescription tramadol tooth pain - buy viagra tramadol

Anonymous said...

buy xanax online Boston how to buy xanax online in ireland - xanax dosage and frequency

Anonymous said...

buy tramadol ways get high tramadol - tramadol online with mastercard

Anonymous said...

tramadol no rx tramadol 50mg pills - buy-tramadol-overnight.com

Anonymous said...

buy xanax online Alabama buy alprazolam online prescription - xanax dosage length

Anonymous said...

buy tramadol free shipping buy tramadol eu - buy tramadol online echeck

Anonymous said...

generic tramadol online safe take 2 50mg tramadol - tramadol gets me high

Anonymous said...

buy tramadol 100mg online tramadol with vicodin - where to buy ultram

Anonymous said...

generic tramadol online tramadol 50 mg vs tylenol #3 - tramadol hcl and pregnancy

Anonymous said...

order tramadol online mastercard tramadol cod online pharmacy - tramadol hcl for back pain

Anonymous said...

buy tramadol india tramadol online pharmacy overnight - tramadol online buy

Anonymous said...

buy tramadol cash on delivery buy tramadol paypal - tramadol online yahoo

Anonymous said...

order tramadol online cod buy tramadol legit - buy tramadol online for saturday delivery

Anonymous said...

xanax medication xanax 87 - xanax and alcohol what to do

Anonymous said...

cheapest xanax generic xanax buspar - what is xanax side effects

Anonymous said...

xanax pill long xanax your system drug test - xanax bars alp

Anonymous said...

buy xanax overdose of xanax to death - order xanax mexico

Anonymous said...

cheap tramadol tramadol 50 mg extended release - what dosage tramadol for dogs

Anonymous said...

buy xanax online Denver xanax withdrawal while pregnant - buy xanax online yahoo answers

Anonymous said...

can you buy percocet online percocet high dosage - order percocet line

Anonymous said...

cheap percocet percocet dosage administration - percocet 512 abuse

Anonymous said...

ambien online taking two ambien pills - ambien 5mg dosage

Anonymous said...

ambien online best website buy ambien - is generic ambien the same

Anonymous said...

percocet no prescription buy percocet online yahoo - pill identifier percocet 10 325

Anonymous said...

buy tramadol cod overnight tramadol no prescription overnight shipping - tramadol high yahoo answers

Anonymous said...

ambien online ambien sleep deprivation - buy ambien online australia

«Oldest ‹Older   1 – 200 of 495   Newer› Newest»