Saturday, September 15, 2007

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΕΙΑ ΣΟΥ!

Οι εκλογές είναι πλέον προ τον πυλών και οι περισσότεροι από μας αναρωτιούνται ακόμα τι να ψηφίσουν!

Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας διευκολύνω:
Ψηφίστε δαγκωτό...Εθνική Ελλάδος Μπάσκετ! Σταυρώστε τους ανεπιφύλακτα! Αυτοί τουλάχιστον αξίζουν, μετά από τον χθεσινό τους άθλο!

15 comments:

Dream_Rider said...

Εθνική για πάντα!

Και στις νίκες και στις ήττες (όπως εχθές.. Στεναχωρήθηκα, μπορούσαμε να το πάρουμε το παιχνίδι νομίζω..)

Αλλά με τη Σλοβενία βρε αδερφέ, καρδιακούς μας κάνανε! Δε γίνεται να μπούνε μια φορά μέσα στο γήπεδο και να ρίξουνε μια 20αρα πόντους από τη αρχή;

prophet81 said...

@dream_rider, όσο μας πληγώνει τόσο μας πορώνει ε; Εντάξει και οι διαιτητές το παρακάνανε. Είπαμε να τους βοηθήσουνε γιατί παίζανε στην έδρα τους αλλά όχι και έτσι! Ευτυχώς στον τελικό υπήρχε ένας Έλληνας διαιτητής και τους προσγείωσε στην πραγματικότητα :) Δεν μπορεί σε κάθε παιχνίδι οι Ισπανοί παίκτες να έχουν σύνολο 10 φάουλ και όλες οι αντίπαλες ομάδες τους να έχουν πάνω από 25 και 30!!!!
Καληνύχτα μπάσκετ...καλημέρα champions league!

Skouliki said...

αυτο ναι να σταυρωσω και να ξεματιασω κιολας ...

καλησπερα ..

οσο για τα άλλα τα πανηγυρια ελεος

prophet81 said...

@skouliki νομίζω ότι χρησιμοποίησες την καταλληλότερη λέξη για να εκφράσεις το χθεσινό σκηνικό: "πανηγύρια"! Πάντως ο Έλληνας έχει μια τάση προς τα πανηγύρια ε;
Να μπορούσα να έχω ένα ντέφι, να το χτυπάω έξω από την Βουλή των Ελλήνων και να χορεύουν οι βουλευτές, σαν αρκούδες (στην κυριολεξία)...να μπορούσα!!!

Skouliki said...

και κλακετες φορα να κανουμε μπουγιο

prophet81 said...

@skouliki...μπούγιο στο μπούγιο ε;
Δεν είναι κακή ιδέα! Την καλησπέρα μου.

Thalassini said...

Καλημέρα και από εδώ!

Η Εθνική μας έχει ψυχή....
αλλά .....

¨ομορφη πόλη η Αλεξανδρούπολη! Πέρασα και εγώ από εκεί να φεγγάρι επισκεπτόμενη τον φανταροσύζυγο στο Σουφλί! ;)

prophet81 said...

@θαλασσινή, στρατό ακούω! Πίκρα ε; Όχι μόνο γι' αυτούς που είναι μέσα στο στρατόπεδο αλλά και για αυτούς που περιμένουν την άφιξη του αγαπημένου τους προσώπου! Τουλάχιστον θα πάρει και τις ΤΑΠ που δικαιούται και θα έχει έτσι περισσότερες μέρες άδεια. Να φανταστώ ότι πηγαίνει για καφέ στα μπαλάκια ή στο χαρέτσι και για ποτό στο διαχρονικό και στο Notorious; Πάντως είναι αρκετά γραφικά :)

Thalassini said...

Aυτό έγινε πριν από.....6 χρόνια!! Στο Σουφλί ήταν. Αλλα με την ευκαιρία κάναμε και μια μικρή βόλτα στα περιξ.Φτάσαμε μέχρι Ορεστιάδα. Μια μελαγχολία μου έβγαλε, μου άρεσε όμως.Στον άντρα πάλι όχι για ευνόητους λόγους.Λίγο πιο πάνω από το Σουφλί θυμάμαι μια φοβερή ταβέρνα το "Λαγοτροφείο". Μια πιτσαρία κοντά στις γραμμές του τρένου και αυτά....!

prophet81 said...

@θαλασσινή και αυτά που θυμάσαι αρκετά είναι!!! Ξέρεις το κακό είναι ότι οι περισσότεροι επισκέφτονται τον Έβρο κατά την διάρκεια της θητείας τους και έτσι τον συνδυάζουν πάντα με τις τραγικές εικόνες του στρατού. Φυσικά, όταν φεύγουν από εδώ, ορκίζονται ότι θα ξαναπατήσουν ποτέ το πόδι τους. Κρίμα αλλά τι να κάνουμε...είναι η γεωπολιτική μας θέση τέτοια, που έχουμε αναπτύξει περισσότερο τον στρατιωτικό τουρισμό (μπούρδες λέω εγώ αλλά...)!!!

Μ said...

Κι όμως prophet81 δεν μπορείς να φανταστείς πόσος κόσμος θέλει να επισκεφθεί τον Έβρο για διακοπές!

Πάθαμε την πλάκα μας με τον άντρα μου όταν φίλοι μας, όταν μάθανε από πού είμαστε, αρχίσανε να μας κάνουνε ερωτήσεις σχετικά με τα μέρη μας γιατί θέλανε να τα επισκεφθούνε.

Υποδομή και διαφήμιση δεν υπάρχει και αυτό είναι που φταίει!!!

Πρασσάς K. said...

Μια εθνική μπάσκετ που θα παίζει σοβαρά από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, κατά τα πρότυπα της ομάδας του Ρεχάγκελ το 2004, και ένας βιώσιμα αναπτυσσόμενος Έβρος, δίχως χρυσωρυχεία και αγωγούς, περιλαμβάνονται στα όνειρά μου.

prophet81 said...

@μαρία κ.-π. η καλύτερη διαφήμιση, για μένα, είναι από στόμα σε στόμα. Αυτό ακριβώς που είπες και 'σύ πιο πάνω. Όσο για την υποδομή είναι ακριβώς όπως λέει και η ίδια η λέξη "υπό"!! Καλώς να ορίσουν όσοι το επιθυμούν. Ο Έβρος άλλωστε φημίζεται για την φιλοξενία του :)

@πρασσάς κ. από ότι βλέπω τα όνειρά σου μοιράζονται σε όλους τους κλάδους της ανθρώπινης δραστηριότητας. Όσον αφορά το πρώτο είναι πολύ πιθανόν να το δεις κάποια στιγμή. Το δεύτερο λιγάκι δύσκολο. Τα πράγματα δρομολογούνται αρκετά γρήγορα και πολλές φορές χωρίς να μας ρωτάνε. Όλοι είμαστε εναντίον του αγωγού και των χρυσορυχείων αλλά...
Πολύ σημαντικό θέμα που δυστυχώς περνάει στο ντούκου. Κάποια στιγμή θα πρέπει να τεθεί επί τάπητος ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για την αειφόρο ανάπτυξη του Έβρου. Μέχρι τότε..."δραστήρια" υπομονή ;)

Skouliki said...

tsa !!

prophet81 said...

@skouliki...ωχ γαμώτο πάλι με βρήκες! Φύλα τα ξανά και θα κρυφτώ αυτή τη φορά καλύτερα ;)
Την καλημέρα μου και πολλά φιλιά στα μούτρα...